Kesä on tullut ja samoin punkit. Mandysta löytyi jo ensimmäinen. Ne on kyllä aina saatu helposti pois, joten ei siinä sen kummempaa hätää.

Me käytiin porukalla kotikonnuilla eii Belunan kennelissä pääsiäisenä. Siitä sattu nyt kuvat olemaan sittenkin toiselle koneelle ladattuna, joten jätän ne nyt väliin. Siellä on aina yhtä ihana käydä! Kiitos vielä Arja ja Harry sekä karvaiset kaverit vieraanvaraisuudesta.

Mandylle meinasi taas tulla hotspot, mutta se saatiin kuriin, kun huomattiin ajoissa. Olen nyt alkanut syöttää molemmille koirille kylmäpuristettua hamppuöljyä yleisen hyvinvoinnin takia. Ajattelen jotenkin niin, että jos koiralla (tai ihmisellä) on kaikki tarvittavat ravintoaineet kehossaan ei mikään vaiva pääse iskemään. Mandy tosin on hyvin herkkä myös henkisille rasitteille eli parasta olisi, jos olisimme aina koko lauman voimin kotona, söisimme samaan aikaan ja lenkkeilisimme samaan aikaan. Se nyt vain ei ikävä kyllä ole mahdollista, joten pyrimme siis rauhoittamaan kaiken muun mahdollisen. Ja hamppuöljy on muuten HYVÄÄ!

Lehmät on päässeet taas ruohon makuun

Plumps

Järvivesi on aina yhtä hyvää 

Kilpasilla

Kengurut liikkeellä

Lyylillä on hauska tapa vaania Mandya ihan kuin leijona

Kissapeto hyökkää

Ja lopulta näköjään hyökkääjä väistää :D

Lyyli on ihan riekaintunu ilmeestä päätellen :D

Tuo naapurin pelto on ihan paras leikkipaikka, kun on tilaa juosta vaikka miten paljon

Lyyli edellä Mandy perässä

Ja ei riitä Lyylin vauhti Mandylle. Mandy on ollut aina ihan mielettömän kova juoksija.