On taas vierähtänyt tovi viime kirjoituksesta. Nyt on työt menossa täydellä teholla ja vapaa-aika kuluu Mandyn kanssa puuhaillessa, niin jää nämä nettitouhut vähemmälle. Ja taitaa joskus kirjoittajaa vaivata ihan vaan laiskuuskin ;)
Mandy täytti tuossa jokin aika sitten 6kk. Otettiin muutamia poseerauskuvia sen kunniaksi syksyisessä metsässä komean kiven päällä. Tässä niistä muutama.
1937637.jpg

`Kato nyt miten söpö mä oon. Näin söpöstä ilmeestä ansaitsis ainakin viis nakkia, vai mitä?!`
1937639.jpg

Mandy sai uuden kaverinkin, kun meidän tuttavien koira tuli muutamaksi tunniksi meille hoitoon. Ronja on afgaanin ja nova scotian sekoitus, nopea ja iloinen :) Kuvassa näkyy ehkä illan ainoa rauhallinen hetki, kun oli erätauko menossa. Muuten neidit painelivat tuhatta ja sataa ympäri taloa. Hauskaa oli ja kiitokset Ronjalle ja omistajilleen vierailusta.

1937677.jpg

Muutama viikko sitten vietimme tädin (täytyi keksiä Hannalle uusi nimi Mandylle puhuttaessa, kun menee sekaisin minun itseni kanssa) synttäreitä tädin vanhempien pihalla. Tarjoilut oli mitä maittavimmat ja leikkiseura mitä parahinta :) Kiitokset vielä kerran leppoisasta iltapäivästä!!
1937644.jpg
Nyt saat Mosse vönttiis! Oon kasvanut niin isoksi, että päihitän kohta koko maailman (paitsi Lietolaisen mestaripainija Milanan).
1937654.jpg

`Koita nyt vaan napero olla rauhassa, en minä tiiä miksi näin aina tehdään, mutta isot koirat aina tarkastaa kuule pienemmät, paras tottua siihen!`
1937649.jpg

Ja sitten meidän tosi lempeän ja söpön näköiset pennut telmivät ;)
1937671.jpg

Ja kaiken muun touhun päätteeksi kotona on vielä huolehdittava Samin hygieniasta. Tässä menossa Samin iltapesu.
1937674.jpg