Lähdettiin eilen Samin kanssa kaupunkiin asioimaan ja Mandy jäi kotiin tällä kertaa, ettei joutuisi odottelemaan niin paljon autossa. Kotisohvalla on kuitenkin kivempi odotella. Parvekkeen ovi oli kuitenkin jäänyt vahingossa lukitsematta (ei muuten jää enää koskaan) ja Mandy osaa avata sen pökkäämällä kuonolla. Mandy jäi nätisti sohvalle nukkumaan, kun me lähdettiin ja vinkui kuuluvasti parvekkeella, kun näki meidän nousevan autosta kolmen tunnin kaupunkireissun jälkeen. EI NÄIN! Sinnehän se oli tiensä löytänyt, eikä sieltä ole paluuta ilman ihmiskättä, koska Mandy ei osaa avata ovea toiselta puolelta. Onneksi turkki on lämmin ja parvekkeella on useita peittoja, joiden päällä köllötellä. Taisi kuitenkin ottaa parvekereissu vähän hermon päälle, kun oli loppupäivän melko väsynyt ;)

No oli eilen onneksi kivojakin tapahtumia, kun saimme hirvelihaa mun vanhemmilta. Tai sellaisia jämäpaloja, mutta kyllä ne Mandylle oli oikein suurta herkkua :) Täällä odotellaan nyt kokonaista vasaa meille ihmisille ja Mandy saanee siitä hyvän satsin luita talven varalle :) Vasa juoksee vielä, että sitkeästi pitää vielä odotella.

Mandy on löytänyt raksalta jo omat nukkumanurkat. Niitä täytyy tosin matkan varrella muuttaa...tämä nurkka on nimittäin myöhemmin täynnä keittiön kaappia ja toinen vakionurkka on saunassa :D

 

Jotkut on onneksi pysyviä asioita, kuten tämä meidän laituri.