Oltiin kolmen päivän reissulla Etelä-Suomessa Mandyn kanssa. Sami joutui jäämään kotiin työkeikkojen vuoksi. Me tytöt mentiin ensin Hannan ystävän, Katriinan, kanssa hänen äitinsä `Pikun` luokse Hyvinkäälle muutamaksi päiväksi. Automatka meni sujuvasti nukkuessa. Perillä oli aluksi vähän jännittävää, kun oli niin paljon uusia hajuja, mutta jo toisena päivänä Mandy oppi ottamaan rennosti ja kelli selällään pitkin lattioita ihan kuin kotonakin. Mandy oli oikein kiltti vieras, mutta se ehkä johtuu siitä, että Mandylle oltiin tosi kilttejä. Rapsutuksia sateli tämän tästä, ja vaikka Mandy kävi herättämässä Pikun kesken päiväunien pesemällä naaman, ei Mandylle voinut olla vihainen :)
Hyvinkäällä Mandy yritti myös tutustua oraviin pihalla, mutta kurret juoksivat niin nopeasti puuhun, ettei se onnistunut. Mandy kyllä koitti kovasti kiivetä perässä, mutta se ei vielä ihan onnistunut.
Hyvinkäältä jatkettiin kohti Lietoa ja Mandyn kotipaikkaa. Siellä oli Arja jo portilla vastassa meitä. Iloisesti Mandy sulautui joukkoon ja näytti kyllä tunnistavan kaverit ja paikat, koska oli niin nopeasti kovin vapautuneen oloinen. Mandyn oli ihanaa viettää päivä Belunassa ja ensi kerralla toivottavasti Hannakin ehtii olla siellä koko päivän. Illalla suunta kävi taas kohti kotia. Belunassa oli leikitty niin ahkerasti, että Mandy heräsi ensimmäisen kerran vasta Pietarsaaressa. Kotiin päästyään Mandy meni melkein samantien takaisin nukkumaan. Ensin piti kuitenkin tervehtiä kauan kateissa ollut Sami ja avata vielä Arjan mukaan antama lahja. Nyt on nukuttu reissurähjää takaisin ja pikkuhiljaa rupeaa neiti taas reipastumaan :)

Milana ja Mandy
1808243.jpg

Mandy ja äiti-Bella
1808233.jpg

Äiti ja tyttäret
1808236.jpg

"Hei, onks tää Mandy muka meidän perheestä? En usko ennenku ite haistan!"
1808239.jpg

Pystykorvaleon paluu
1808254.jpg

Milana opettaa painiotteita
1808251.jpg

Mandykin voitti päivän aikana ehkä kaksi erää...tuhannesta :D
1808249.jpg

Ja lopuksi meidän kura-kalle sai tavata vielä veljensä Maxinkin pikaisesti
1808241.jpg

Lopulta kotona avaamassa Arjan tuliaista, on muuten luut maistuneet hyvin ;)
1808232.jpg