Sami on nyt kurssilla Mikkelissä kaksi päivää ja me ollaan oltu Mandyn kanssa kahdestaan kotona. On Samia kyllä etsitty välillä joka nurkasta, mutta se on mennyt nyt tosi hyvään piiloon, kun ei millään löydy. Ehkäpä tänäiltana kadonnut laumanjohtaja löytyy ;)
Eilen päivällä tyttö kävi mun kanssa taas siellä musiikkileirillä taputeltavana ja ihasteltavana. Kivaa oli, mutta kotiin tultua väsytti niin paljon, ettei terassia pidemmälle päästy, kun uni yllätti. Eilen myös mun(Hannan) isä oli Mandyn seurana täällä illan, kun olin itse töissä muutaman tunnin. Hyvin olivat pärjänneet, mutta onneksi sain silti vielä iloisen tervehdyksen kotiin tullessani. Mandy oli nyt ensimmäistä kertaa erossa minusta ja Samista, molemmista yhtäaikaa. Taisi olla vaikeampaa mulle kuin Mandylle ;)
Tällä viikolla on myös käyty lääkärissä, joka kovasti kehui Mandya. Hyvähermoinen tyttö olikin ja kaikin puolin muutenkin kunnossa. Ja Mandynkin mielestä se lääkäri oli ihan mukava mies. Varsinkin, kun antoi ison kasan herkkupaloja siihen pelottavalle pöydälle. Kiitokseksi Mandy sitten vielä päästi helpotuspissat siihen lääkärin lattialle just lähtiessä. No, sitä on kuulemma tapahtunut muidenkin koirien kanssa ;) Nyt on siis ensimmäiset rokotukset hoidettu ja kuukauden päähän on jo varattu aika seuraavia varten. Ja täytyy antaa kyllä tunnustus, että oli aivan MAHTAVA lääkäri tuo Pentti Tapio!!!
Pentukoulussakin käytiin. Alussa kontakti omistajaan säilyi ihan loistavasti, mutta loppupuolella olis kyllä ollut paljon kivempi leikkiä niiden toisten koirien kanssa. Ensi viikolla mennään uudestaan opettelemaan seuraamista ja istumista ja makaamista ja...

Mandy auttaa puutarhatöissä
1626997.jpg

Metsässä on niin paljon jännittäviä asioita, että oli oikein istuttava ihmettelemään
1637937.jpg

Suurimman osan ajasta metsässä näin Mandyn tästä kulmasta
1637936.jpg

Neiti kasvaa niin kovaa vauhtia, että meinaa kaikki hyvät nukkupaikat käydä kohta pieniksi
1637939.jpg