Mandya on viime aikoina kutittanut tavallista enemmän. Ihottumaa ei mistään löydy ja luulenkin, että kyseessä on vaan tontilta löytyvät kusiaiset, hyttyset ja mäkäräiset sekä karvanlähdön viimeiset rippeet. Talviurkki on lähtenyt ja neiti on ihan bikinikunnossa niinkuin kuuluukin. Mitenkähän se tarttuis myös emäntään...? 

Vähän tuli kuuma, kun rakensin tuon talon tuonne taakse

 

Viime aikoina ovat myös luut ruvenneet tekemään kauppaansa. On kelvannut possun ja lampaan luut. Välillä meni muutama kuukausi, että luut kelpasivat vain hyvin satunnaisesti. Sydän kyllä kelpaa aina. Ja muutenkin nyt on tämän vuoden aikana kelvannut ruoka kokoajan. Olemme ehkä oppineet ymmärtämään kuninkaallisen toiveita ;)

Me on myös nyt yritetty ryhdistäytyä lenkeillä ja kuljettaa nameja ohitusharjoituksia varten. Suurin osa ohituksista on mennyt aiemminkin hienosti, mutta jostain syystä jotkut ihmiset aiheuttavat epätoivotun rynnimisreaktion. Yritämme nyt nameilla korjata tilannetta ja toistaiseksi vaikuttaa lupaavalta. Mandyn ykkösnameja nykyään ovat muuten Oscarin kuivatut kanansydämet ja kana Chipsit.