Sain tänä aamun eläinlääkärin puhelimen päähän ja sovittiin, että annetaan Mandylle ensin Frontline loiskarkoteliuos ja jos kutina ei muutamassa päivässä helpota soitan lääkärille uudestaan. Liuos laitettiin ja Mandy antoi tosi hienosti laittaa sen. Mandy on muutenkin antanut viime aikoina hoitaa itseään tosi nätisti. Kynsien leikkuu on ihan helppo rutiinihomma, suihkuun neiti tassuttelee ihan vapaaehtoisesti, korvia saa kurkkia ja harjatessakin mandy usein kääntää mahan taivasta kohti, että "harjaa mahankin alta, kiitos." 

Eilenkin käytiin uimassa kutinan helpottamiseksi. Uinti onkin helpottanut selvästi ja se taitaa olla muutenkin mukavaa. Nyt tosin tulee tuon liuoksen vuoksi kahden päivän tauko, ettei teho huonone. Leonbergillähän on varpaiden välissä räpylät ja rantaa uidessa näkyy hyvin kuinka mandy on levittänyt räpylät. Uinti on nykyään tosi hienoa, sujuvaa ja linjakasta. Vois hyvänä päivänä varmaan pestä Hanna-Maria Seppälän ;)

Lisäys 29.6:

Tänään löydettiin selästä hot spot ja kävin ostamassa trimmerin. Joko nyt illalla tai huomenna ajellaan jellona lyhytkarvaiseksi, josko se auttaisi ihon paranemista.