Mandy on todellinen pelaaja. Mandy sai viime viikolla uuden pleikkarin eli pleikkari-kakkosen. Se on hitusen hankalampi kuin meidän pleikka-ykkönen, koska tämä kakkonen on niin paljon pienempi, ettei kuono ihan niin sujuvasti mahdukaan joka koloon. Kieli on onneksi pienempi ja notkeampi ;)

Pleikka-kakkosen kimpussa

Ja näin tätä kuuluu pyöräyttää

Mandylla on myös projekti, kun Hanna pitäis opettaa lentämään, mutta ei hyvältä näytä vieläkään. Oppilas on joko tyhmä tai laiska tai molempia, koska tulosta ei näytä syntyvän.

"Mitä sinä niillä käsilläs siinä oikein huidot, vaan linnut lentää niin hölmö!"

"Kato näin vaan ponnistat ja sit syöksyyn, ihan helppoa!"

Mandy on nyt ruvennut vahtimaan ihan toden teolla, mikä varmaan ilahduttaa naapureita ja kaikkia ohikulkijoita kovasti. Emme kuitenkaan halua yrittää opettaa tuota ominaisuutta Mandylta pois, koska siitä on varmasti hyötyä siellä metsätontilla jahka me sinne pääsemme. Jos tien toisella puolella liikkuva ihminen edes ajattelee katsovansa meidän pihalle, Mandy hälyttää. Ja se hälytys ei enää nykyään ole mikään yhden ilmoitushaukun pituinen vaan ihan kunnon ALERT. Nyt peukut pystyyn, että talo menee kaupaksi ja uusi paikka muuttuu taas pykälän todemmaksi :)

Mää vahdin niin, ettei tänne kukaan tule yllättäen

Vai onko siellä joku?

Mua ette kyllä yllätä, oon niin tarkka vahti!