Mandy pääsi eilen meidän ihmisten avustuksella vierailemaan syntymäkodissaan, Belunan kennelissä. Matka oli pitkä ja Mandy rupesi jo kyllästymään takapenkillä välillä, vaikka onkin kyllä tosi helppo matkustuskaveri. Onneksi meille oli suunniteltu välipysähdys Tampereella Samin siskon, Saran, luona. Sara ja Ida viihdyttivät Mandya ja me ihmisten istuimme nälkäisinä ruokapöytään. Vatsat pullollaan kävimme vähän lenkittämässä Mandya rantapolulla. Sitten vielä kahvit päälle ja matka jatkui. Kiitokset vielä tosi hyvistä ruuista ja seurasta!!

Belunan tielle käännyttäessä Mandy tiesi selvästi mihin nyt ollaan menossa ja aloitti oikein kunnon tohinan takapenkillä. Portilla Mandy aloitti jo juttelun takapenkillä ja kun Sami nousi autosta aloitti Mandy jo haukkumisen "Minä kans, minä haluan sinne kans, minä kans!!!"

No päästiinhän sinne katsomaan äiti-Bellaa, Milana-siskoa, Arja-mammaa ja kepeillä kulkevaa Harryakin.

Bella, Mandy ja Milana

Siskosten iloinen jälleennäkeminen (tarkkoja kuvia on aika vähän...ei tahdo kuvaaja pysyä koirien tahdissa)

Siskokset vauhdissa

"Hei Arja, mikä tuo on, kun se on noin pienikin?"

"Ja se on tassut taivasta kohti, nukuttaakohan sitä?"

Pilvi oli kyllä tosi rohkea koira, kun isosta kokoerosta huolimatta uskalsti lähestyä Mandya. Pelottavaa se oli kyllä aluksi, mutta ajan kanssa Pilvi rohkaistui ja kävi antamassa Mandylle pari pusuakin.

Sohvanvaltaaja-Mandy kipaisi sujuvasti Harryn viereen sohvalle

"Hei voitaisko me mitenkään leikkiä?"

"Hei kattokaa, tuolla on se rapsutuskone-Sami!"

Siskokset olivat kyllä enemmän kuin sopivat leikkikaverit toisilleen

Siskokset vauhdissa ja äiti arvokkaasti Samin rapsutuskoneessa

Kiitos vielä koko Belunan väelle, että saimme vierailla taas teillä. On mukavaa, kun Mandy vielä muistaa teidät kaikki ja kotiutuu niin nopeasti sinne teidän tiluksille. Ja on ennenkaikkea mahtavaa, että Mandylla on sellainen kasvattaja, joka on aina kiinnostunut Mandyn touhuista. Ja Arja, on se Mandy sinunkin koira aina, vaikka asuukin täällä meillä Kokkolassa :)

Kotimatkalla tuli kova väsy ja muutama kerta vain vaihdettiin asentoa takapenkillä, mutta muuten mentiin kotiin ilman ainoaakaan jaloittelutaukoa unten mailla. Hyvä reissu, joka varmasti taas tilaisuuden tullen uusitaan :)