Eilen oli Mandyn syntymäpäivä, mutta meillä oli niin huono tuuri, että me ihmiset olimme koko päivän töissä. Onneksi Taito (Hannan isä) pääsi Mandyn kaveriksi kuitenkin. Tästä syystä siis siirsimme syntymäpäivien juhlinnan tälle päivälle. Huomenna menemme vielä juhlimaan yhdessä leo-kavereiden kanssa ja voi olla, että sunnuntaina pidetään vielä perheen kesken jatkot :D Onhan nyt kuitenkin syytä juhlia!!

Mandy on saanut monia onnitteluita ja tässä kuvassa näette postikortit, jotka Mandy sai kasvattajilta Belunasta, Resso-iskältä ja Samin vanhemmilta :) Mandy kiittää!!

Synttäripäivä aloitettiin nukkumalla. Mikä voiskaan olla parempi tapa??!! Mandy ja Sami nousivat ylös, mutta päättivätkin heti kärkeen ottaa päiväunet (aamupäiväunet) sohvalla ja siinäpä vierähtikin makoisasti unten mailla pari tuntia. Sen jälkeen lähdettiin (tai ihmisten aamiaisen jälkeen oikeastaan) matkahuoltoon. Mandy käytiin punnitsemassa siellä rahtivaa'alla. 

"Siis aikookohan ne lähettää mut jonnekin, kun me tultiin tänne ja mut punnittiinkin tuossa. Meen kyllä tänne Samin jalkoihin ja vedän sen mukanani sit. Yksin en kyllä ainaskaan lähe mihinkään!!"

No Mandya ei kuitenkaan lähetetty mihinkään vaan jatkettiin porukalla lempipaikkaan ulkoilemaan. Synttäreiden kunniaksi Mandy harjoitteli taas lentämistä varsin vauhdikkailla kurveilla.

Sitten poseerattiin kasvattajaa varten

Ensin ylämäessä

Ja sitten ihan tasaisella

"Sit Hanna yritti varastaa mun lempitikun, mutta huonolla menestyksellä. Hah!"

Ja kotona odotti sitten kakku...tai koostumuksesta johtuen sitä pitäis ehkä kutsua kasaksi, mutta makuhan se on tärkeintä. Pohjalla on porkkanaraastetta, keskellä hirvenlihaa jauhettuna ja päällä kermaviiliä ja kaiken kruunaa vielä nakki.

"Ja sitten ne ihmiset päätti laulaa mulle ja piti sitä kakkua kädessään sen aikaa. Mä en oikeen tajua mitä ne ajatteli??!! Että mä haluan mieluummin kuunnella niiden laulua, ku syödä tuota kakkua vai...???"

Ja vihdoin kakun kimpussa. Eipä siinä kovin kauaa mennyt :D

Ei me ihmiset oltais parempaan voineet rahaamme laittaa. Ja vieläkin tuntuu hullulta, että koiran voi tosiaan ostaa...