Mandy kävi juhannusretkellä Savossa Samin vanhempien luona. Ja haa, sieltä löytyi tosi hauska koirakaveri, Roosa, jonka karvoissa oli tosi kiva roikkua koko viikonloppu. Onneksi Roosa oli tosi kärsivällinen eikä suuttunut Mandylle, vaikka meidän pikkuvekara saattoikin olla hieman rasittava pidemmän päälle. Roosa on itsekin vasta puolitoista vuotias, joten leikkikaveri oli Roosankin mieleen :)
Meno oli melko lennokasta
1672232.jpg

1672245.jpg

1672231.jpg

Sitten tuli jano, mutta onneksi Samin isä oli järjestänyt varjoon tosi ison kaivon
1672229.jpg

Ja taas mentiin
1672252.jpg

Ja sitten tuli haukotus
1672226.jpg

Ja lopulta tuli nukku. Siellä oli muuten tosi hyviä nukkupaikkoja pihallakin, kun oli niin suuria puita, joista tuli tosi hienot varjot.
1672247.jpg

Mandy yritti piiloutua Samin äidin kukkapenkkeihin ja harrasti agilityakin hyppelemällä kukkapenkkien reunojen yli. Tässä pikkuneiti piiloutui heinikkoon.
1672251.jpg

Reissu oli tosi mukava ja Mandylla oli tosi hauskaa Roosan kanssa. Voimia reissu kyllä vaati ja nyt kotona onkin nukuttanut taas tosi hyvin. Mutta varmasti mennään vielä uudestaankin katsomaan Roosaa :)
Tänään Hanna lähtee taas Mandyn kanssa pentukouluun...illaksi on tosin luvattu sadetta, että jos ihan kaatamalla sataa, niin harjoitellaan ehkä kotona. Pienempi sade ei kyllä meitä haittaa. Ja huomenna päästään taas tapaamaan Nanaa. On hauskaa seurata miten eri tavalla Mandy kohtelee toisia koiria. Roosan kanssa oltiin ihan villinä, Tarun kanssa vähän peloissaan ja Nanan kanssa tosi kunnioittavasti. Jännityksellä odotamme Mossen tapaamista sit joskus syksyllä, kun Mandy on vähän saanut kokoa lisää.