Mandyn maha on oikkuillut oikeastaan koko ajan. Välillä on ollut parempia päiviä ja sitten on taas mennyt pakki sekaisin. Ja ruoka ei oikein ole maistunut. Viime viikolla meidän neiti sitten päätti kunnon totaalikieltäytyjän tavoin lopettaa syömisen kokonaan. Yksi päivä meni iltaan saakka lakkoillessa, kunnes päätettiin kokeilla kotiruokaa. Ja haa, se toimii. Maha on kunnossa, ruoka maistuu ja mieli on iloinen :) Kova opiskelu tässä on ollut ja on vieläkin meillä ihmisillä, että Mandy varmasti saa kaiken tarvitsemansa ravintoaineet ja vitaaminit ja muut.
Lääkärissäkin käytiin toisen kerran ja meni taas hienosti. Yhtään ei neiti vastustellut mennessäkään. Se pöytä nyt on hieman epäilyttävä, mutta lääkäri on kyllä kiva mies. Haettiin toinen rokotus ja tarkisteltiin, että kaikki on kunnossa. Ja kaikki on kunnossa: jalat näytti suorilta, hampaat hyvät, silmät ja korvat samoin ja sopivan hoikassa kunnossa on neiti itsensä pitänyt.
Viime viikonloppuna oltiin Savossa taas kyläilemässä vanha tutun kaverin, Roosan luona. Ja kyllä se Roosa on ihan mahtava kaveri.

Sami meni vähän edeltä sinne Savoon ja ikävissään Mandy yritti löytää Samin yöhousujen sisältä miehen itsensä...huonoin tuloksin :(
1719239.jpg
"Iik, auttakaa, se aikoo purra mua!!"
1719241.jpg

"Selätän sen sintin kostoksi!!"
1719246.jpg

Mandy kertoo jotain meheviä salaisuuksia Roosan korvaan ja Roosaa hymyilyttää
1719244.jpg

Mossenkin kanssa on taas päästy metsäilemään. Jälleennäkeminen oli kyllä iloinen. Mosse tosin teki metsässä laajempia kierroksia, eikä mandy ihan uskaltanut lähteä matkaan, kun me ihmiset ollaan kuitenkin turvallisempia, hyvä niin :) Ja kiltisti se Mossekin kuitenkin aina lyöttäytyi takaisin meidän seuraan.

Mosse metsän kuningas
1719252.jpg

"Hei Mosse, kuuluuko nää lätäköt aina juoda ihan tyhjäksi?"
1719249.jpg

Ja reissun hauskin hetki oli pieni villikohtaus, jossa kaverukset juoksivat kaukaa toistensa luo ja lopulta vauhti oli niin kova, ettei kohdalla ehtinyt pysähtymään. Aika lennokasta menoa, vai mitä sanotte? Olisko ainesta laukkakisoihin?
1719256.jpg