Trimmattiin Mandy eilen kesäkuntoon. Tai Sami trimmas, kun meillä hoidetaan nämä hoitotoimenpiteet nykyään aina yhden ihmisen voimalla. Mandy antaa nätisti tehdä kaiken, jos vain toinen meistä tekee. Jos ollaan molemmat asialla ja huseeraamassa ympärillä, niin alkaa rimpuilu ja luimistelu. Sehän sopii kyllä näin vallan mainiosti. Ei tullut ihan tasasta leijonan turkkia :D :D :D Mandy aina välillä liikahti ja sillon tuli tietenkin turkkiin aina kuoppa :D :D :D No, meillä ei ole näyttelykoiraa, että ihan sama, kunhan on kevyt ja tuulettuva kesäkarva. Helpompaa voisi olla, jos koiran ajaisi muutaman millin sängelle heti alkukesästä, kun ei vielä ole itikoita kiusana. Saisi helpommin tasaisen ja karva ehtisi kasvaa itikoiden ilmaantumiseen mennessä sen verran, että olisi suojana.

On olemassa sellainen koristepensas kuin laikkukirjokanukka, mutta tässäpä teille laikkukirjoleo

Hotspotia löytyi sitten samantein myös sieltä hännästä kolmesta eri kohdasta. Vaikuttais siltä, että ne ulkoloiset on aiheuttaneet tämän hotspotinkin, koska se tulee ihon rikkoutumisesta. Ja ihohan rikkoutui kovasta raapimisesta ja kirputtamisesta. Käytiin nyt ihanalla lääkärillä, joka antoi kolmen viikon antibiootit ja ekat nautiskeltiin jo sinihomejuustokuorrutteella. Iho oli jo selväti parantunut, mutta oli paksuuntunut ja se kuulemma tarkoittaa sitä, että hot spot ei ole parantumaan päin vaan se on siirtynyt ihon alle kytemään. Siksi siis tehokas kuuri päälle ja sormet ristiin, että menee tällä ohi.

Mandylla on välillä ollut ulostuslakkoja, päivän tai kahden. On kyllä syönyt kokoajan eikä muutenkaan ole ollut muita oireita. Kysyin nyt samalla lääkäriltä, että monenko päivän lakon jälkeen pitää alkaa epäillä koiran olevan sittenkin muumi (muumeilla ei nimittäin ole pyllynreikää, kun Tove Jansson unohti piirtää ne ja siksi muumit ovat hitusen pyöreitä). Lääkärin mukaan ei tarvii huolestua oikeastaan mistään niinkauan kuin koira syö. Ja Mandyhan on syönyt koko talven hyvin ja niinpä paino oli noussut kahdella kilolla ja on nyt komeat 52.