Eilen herätettiin Mandykin jo klo 6...niin ja itsemme myös :D Pakattiin auto ja matkaan. Mandy vietiin hoitoon minun vanhempien luo päiväksi ja keula kohti Lietoa. Belunan kennelissä meitä odottivat isäntäväen lisäksi kuusi umpisöpöä, tosi reipasta ja vahvaa leon poikasta. Eivät olisi voineet olla hienompia pentuja!! Kiva oli jälleen kerran jutella Arjan ja Harryn kanssa vähän kaikesta maan ja taivaan välillä. Se on kyllä niin harmillista, että tämä välimatka rajoittaa tapaamisia. Kiva silti aina joskus nähdä :) Erityisen mukavaa oli tavata myös Tarja ja Kari eli Lyylin iskän, Enzon, ihmiset.

Yritin valikoida kivoimmat kuvat...eihän siitä mitään tullu. Tiukan seulankin jälkeen mulla on varmaan yli 15 kuvaa, mutta laitan  ne silti kaikki tänne :D Mitäs olivat niin söpöjä pentusia!! Lyyli noudetaan jännityksellä kotiin 5.8 Mandyn kauan odotetuksi kaveriksi. Toivottavasti kaikki menee hienosti ja Mandy pitää syntymäpäivälahjastaan :)

 

Pentulaatikossa näkyi paljon nappisilmiä

Ensimmäisen, Kingly-pentueen ajoista saakka kasvattaja-Arja on harjoitellut ahkerasti Leo-balettia. Huomatkaa viehko askellus :)

Pentupainia

Chillailua kaivolla

Ulkoilu oli melko vauhdikasta puuhaa, ei oikein riittänyt neljä ihmistä vahtimaan kuutta pentua

Tuonne mennään varmasti, vaikka nuo ihmiset kuinka kieltäis

Voiko tämän isomman ruskean "pennun" syödä välipalaksi?

Vuh, minä oon jo ihan valmis pihavahti

Pentukuume kasvaa, kun on tällaisia nappisilmiä näköpiirissä

Ruoka houkutteli takaisin sisään. Kyllä söivät siististi ja hienosti kaverit.

Sitten maitobaariin...onneksi pentuja ei ole kuutta enempää, niin säilyy tuo Milana-äippäkin elävänä

Suukko äidille

Iik, ei saa kutittaa, tai puren sulta sormen poikki

Voi sentään noita silmiä!!!