Luettiin kasvattajan blogista (www.beluna.net) hienosta virikkeistämislelusta, jonka voi helposti tehdä koiralle ja Samihan teki Mandylle heti uuden pelin, nakkipölkyn. Mandy sai itse asiassa pölkky 1. ja pölkky 2. Se on puupölkky, johon on porattu reikiä nakeille. Pölkkyä pyörittelemällä nakit saa vierähtämään ulos ja vierähtämään myös ketterästi pölkyn pyörittäjän suoleen. Mandy oli ihan tohinoissaan pelistä :)

 

Sami vei tosin välillä pölkyn heinikkoon ja sieltä salakavalasti kusiainen pisti Mandya kuonoon just samalla, kun Sami oli kumartuneena ja kurotti katsomaan saiko mandy jo kaikki nakit. Mandy luuli, että Sami pisti kuonoon. Sami senkin ilkimys. Sen jälkeen Sami toi viilennykseksi Mandyn kuonolle vettä ja Mandy luuli, että Sami yrittää pistämisen päälle vielä hukuttaa hänet. No, tästä selvittiin pienellä mököttämisellä ja ystävykset ovat taas niin ystävyksiä :)

Mandy on ottanut jo tontin niin hyvin kodikseen, ettei meinaa liikahtaa, kun sanotaan, että nyt lähdetään kotiin. "Miten niin kotiin? Täähän on meiän koti!" Tässä nukkumassa vakiopaikallaan nojaten turvallsesti kivijalkaan.

"Hei, teillä ei oo vielä ovikelloa!! Joko mä saan muuttaa tänne? Vähän korkeaksi ne on kyllä kynnyksen jättäneet."