Mandy on kotiutunut nyt niin hyvin, että olemme uskaltaneet jo lähteä tutustumaan uusiin ihmisiin enemmän. Mandyn tuleva "luottohoitaja" Katriina kävi tutustumassa hoidokkiinsa ja sai pian mojovat pusut Mandylta. Lisäksi Mandy on vähän käynyt haistelemassa naapureita, mutta hienosti tyttö kyllä pysyy omalla pihalla, vaikka porttia ei vielä olekaan tehty. Tarkoitus on kuitenkin vielä tämän kesän aikana portti pystyttää.
Mandy oppii tosi nopeasti. Istu ja paikka on jo ihan selviä käskyjä, tänne toimii melkein aina (joskus kylläkin hidastettuna). Irti ja Ei toimivat muulloin hyvin, mutta kun tulee riivauskohtaus ennen unia, niin silloin ne kaikuvat kyllä kuuroille korville ;) Kukkapenkkien rajat on nyt hyvin ymmärretty ja ne kierretään hienosti(paitsi sen villi-kohtauksen aikaan). Lapiointiin Mandy haluaa aina osallistua ja se onkin siksi nykyään hieman hankalaa :) Yleisesti ottaen meidän neiti on ihan loistokaveri, osallistuu paljon kaikkiin puuhiin, muttei ole kuitenkaan ylitsevuotavan levoton.
Samin veli, Markus, otettiin vastaan kosteasti, kuten kaikki kivat tyypit
1605874.jpg

Pakko esitellä Hannan harrastusta samalla. Mandy on kotoisin Belunan kennelistä ja niinpä minä(Hanna) sorruin talvella tilaamaan saksasta alppiruusun, jonka nimi on Belona :) Ja tässä se nyt kukkii.
1605873.jpg

Mandy pääsi tänään tutustumaan Kokkolassa ensimmäisiin koira-ystäviin. Me oltiin sovittu treffit Kokkolan vanha-rouva-leon, Nanan ja omistajansa Hannan kanssa metsään. Oli Mandy ensin vähän kummissaan, mutta hienosti meidän retki meni :) Alkumatkalla törmäsimme Kääpiö-snautserin pentuun, jonka mielestä Mandy oli niin iso ja pelottava, että piti vähän hiipiä karkuun. Mandy vain yritti leikkiä :)
1605878.jpg

Mandy suhtautui Nanaan hienon kunnioittavasti, eikä hösynnyt päälle. Nana on arvokas vanha rouva, joka ei niin lapsista piittaa, mutta jaksoi hienosti Mandyn seuraa kuitenkin. Huomatkaa Mandyn varovainen lähestyminen :)
1605876.jpg

Metsästä löytyi tosi hyviä hajuja
1605887.jpg

Ja lopuksi omistajat meinasivat vahingossa vaihtaa koiria, kun olivat niin samannäköisiä...no ei sentään.
1605889.jpg

Mandylla oli tosi kiva retki metsään. Ja Hanna ja Sami oppivat taas paljon uusia asioita koirista, etenkin leoista, näyttelyistä, eläinlääkäreistä jne. Kiitos Hanna ja Nana! Mennään vielä uudestaankin :)