Ensiksi täytyy kiittää teitä kaikkia, jotka jaksatte käydä lukemassa ja kommentoida tänne. On mukavaa kirjoittaa Mandyn touhuista, kun on teitä kiinnostuneita :)
Ollaan Samin kanssa tultu siihen tulokseen, että Mandy on ehdottomasti paras asia meidän elämässä!! Onneksi me hankittiin koira. Mandy on tuonut mukanaan kaikennäköistä touhua, ulkoilu on lisääntynyt roimasti, aina on ihanaa tulla kotiin koiruuden luokse ja meidän ystäväpiiri on myös laajentunut. Jos nyt vähän sohva likaantuu tai lattioilla on karvoja ja hiekkaa, niin se on aika pieni haitta kaikkeen hyötyyn verrattuna.
Leotapaamisissa on käyty ahkerasti täällä Kokkolassa. Ihanaa, kun tapaamiset ovat vaan tihentyneet ja nyt me nähdään ainakin kerran viikossa isommallakin porukalla ja sit pienemmällä porukalla siinä välissäkin aina.
Tässä Mandy kävelee "tädin" rinnalla ja Nana seuraa nätisti perässä :)
1982827.jpg

Eläinten päivänä osallistuimme koiramarssille Kokkolan keskustassa. Mukana oli noin 150koiraa eli ei mikään ihan pieni tapahtuma. Mandy käyttäytyi todella hienosti. Tyttö oli ihan rauhallisesti kaikesta ympäröivästä hälinästä ja haukunnasta huolimatta.
1982923.jpg

Mossen ja Nanan sekä meidän tuttujen ihmisten seurassa on turvallista liikkua :) Pidimme koiramarssilla perää, siksi takanamme ei juurikaan näy muita.
1982931.jpg

"Juhuu, tulitko Katriina ihailemaan minua tänne koiramarssille. Saat kiitokseksi pusun ja minä voin ottaa kiitokseksi rapsutuksia!!"
1982919.jpg

Aloitimme syysloman käymällä Belunassa katsomassa heidän väkeään. Mandy oli ihanan rohkea ja meni reippaasti tervehtimään kaikkia vuorollaan. Leikkiäkin meidän neiti jaksoi vuorollaan jokaisen kanssa. Uni kyllä maittoikin kotimatkalla varsin mallikkaasti. Mandy mitattiin samalla ja korkeutta neidillä on 70cm ja painoa 40kg. Vähän tukevalta Mandy kyllä vaikutti muihin verrattuna, joten nyt neiti on aloittanut herkkulakon...taitaa käydä helposti niin, että me Samin kanssa hemmotellaan meidän pikku-neiti ihan pilalle. No, Arja kuitenki vakuutteli, ettei vielä tarvitse olla mitenkään huolissaan, ettei Mandy kuitenkaan niin pulska ole. Ja Mandylla on onneksi mennyt noiden jalkojenkin kanssa kokoajan tosi hyvin.

Belunan kuninkaalliset iskokset Milana ja Mandy
1982867.jpg

Lennokasta menoa äiti-Bellan kanssa
1982850.jpg

Kanojakin olis tehnyt mieli mennä katselemaan, mutta siinä välissä oli harmittavasti aita...miksihän siinä oli sellainen...
1982844.jpg

Tässä minä, Hanna, saan suukot Lunalta. Leot on kyllä niin kovia pussailemaan, että pusuista ei jää pulaa koskaan.
1982856.jpg

Tää kuva on mun mielestä jännä, niin laitan senkin tänne. Jotenkin tulee olo kuin tämä olis tilataideteos...tai on samalla vähän surrealistinen vaikutelma. En osaa sanoa johtuuko se vain omasta mielikuvituksestani, vai onko se muistakin sellainen. Hieno kuva kuitenkin minusta, vaikka itse sanonkin :D
1982876.jpg

Mandy on ruvennut farmariksi ja on onnistunut jo hienosti haalimaan hyvää alkua omalle eläintarhalle. Tässä Mandy ja lehmä
1982887.jpg

Mandy ja ankka
1982904.jpg

Ja lopuksi Mandy ja nukku-norsu. Mandy lähettää kaikille kauniit unet ja Arjalle erityiskiitokset ihanasta nukku-norsusta.
1982907.jpg