Mandylla on juuri ollut toinen juoksu, joka on nyt mitä ilmeisimmin lopuillaan, koska neiti on hieman blues-tunnelmissa. Inhottavasti samaan saumaa osuu muutto, koska olemme saaneet nykyisen talomme kaupaksi ja keväällä aloitamme rakennusprojektin toden teolla. Muutamme siis rakennuksen ajaksi vuokralle luhtitalon toiseen kerrokseen Kälviälle, joka on siis kuntaliitosten myötä Kokkolaa, mutta on kuitenkin noin 15km Kokkolasta ja huomattavasti rauhallisempaa seutua. Eipä sillä, että tätä Kokkolaakaan nyt kovin hurjana voisi pitää :D Luhtitalon portaat ovat onneksi tukevat lankkuportaat, joita on varmasti hyvä leonkin tassutella ja asunnossa on iso iso parveke, jossa pienen leo-neidin on varmasti mukava viilentyä. Omaa pihaa siellä ei kuitenkaan ole, mikä on varmasti Mandylle suuri muutos (ja ehkä vähän puutos), mutta tulemme ihan varmasti olemaan paljon uudella tontillamme ja siellä on Mandyllakin hyvä piha vahdittavana :)

Minä en lähe täältä mihinkään ennenku Sami on tullu kotiin!

Kun isännän vauhti meinaa yltyä hurjaksi, tulee jarru huolehtimaan vauhdin tasaamisesta

Vaan taisi jarru innostua itsekin vauhdista

Tämä uusi tontti on hyvä, kun täällä on aina keppejä löydettävissä

Mandyn tulevaa sänkyä testailemassa tontilla olevassa varastossa

Ja vielä tuli uudestaan sama haaste (tällä kertaa Mandyn Resso-iskältä), eli piti etsiä hieno talvinen kuva Mandysta ensimmäiseltä tai toiselta vuodelta. No muitahan vuosia Mandylla ei vielä olekaan, mutta kuvia kyllä riittää. Tässä tulee nyt yksi kaunis kuva katseltavaksi. En haasta muita, koska kaikki, jotka keksisin haastaa on jo haastettu :)

Tämä on Mandyn ensimmäisenä talvena otettu kuva vakilenkkireitiltämme (joita on kyllä useita, mutta yhdeltä sellaiselta)