Viime aikoina ei ole tapahtunut mitään kummallisempaa. Me käymme Samin kanssa töissä ja Mandy onkin oppinut nyt hienosti olemaan yksinkin ja näkyy luottavan, että kyllä nuo aina takaisin tulee kuitenkin. Koiramme on myös muuttunut melko lailla sisäsiistiksi. Hetkeen ei ole tullut minkäänlaisia terveisiä lattialle, jee!!

Mandyn kanssa on opeteltu vähän joitakin temppuja. Neiti tunnistaa jo peukalon ja pikkurillin ja osaa antaa tassua. Sitä tassua tuleekin nyt sit joka käänteessä ihan vaan varmuuden vuoksi. Välillä turvaudutaan jopa tuplatassuun, jos nami vaikka sillä irtoais nopeammin. Hieno tyttö ja oppii nopeasti ja hienosti!!

Leotapaamisia jatketaan edelleen, mikä on suunnattoman mukavaa. Kiva aina kerran viikkoon päästä painimaan kavereiden kanssa ja juoksemaan metsiin. Seurueeseen liittyi juuri tänään uusi tyttöleo, Omppu, joka on vasta 9viikkoa. Reippaasti neiti paineli muiden mukana, vaikka aluksi vähän jännittikin. Mulla tietenkin unohtui taas kaikessa tohinassa kamera kotiin, joten kuvia Ompusta joskus myöhemmin.

Tässä leotreffiläiset Mosse, Manu ja Nana odottamassa palkintoa
1898293.jpg

Ja tässä kuin sama tilanne, mutta Nana on muuttunut Mandyksi
1898298.jpg

Uskaltaako joku väittää, ettei Mandy muka näyttäisi hampaita??
1898300.jpg

Kunnon kuopan kaivaminen on kuulkaa totista puuhaa
1898301.jpg

Ja tässä lopuksi esimerkki kuinka mies taipuu naisen alla. Mandy on väköjään vähän lirkutellut Samille ja nyt on tullut lupa oleilla sohvalla...myöhäistä varmaan enää koittaa olla eri mieltä noiden kahden kanssa :D
1898303.jpg