Pitkästä aikaa päivitystä tänne. Meillä on uudessa kodissa tosi huono nettiyhteys yrityksistä huolimatta, joten en nytkään laita kuvia, koska niiden lataaminen ei onnistu täällä. Täytyy jatkossa pitää kuvia tällä läppärillä ja päivittää Mandyn blogi kaupungissa, jossa kuvat suostunevat latautumaan.

LYYLI ON SYNTYNYT! Lyyli Alexandra Leopatra syntyi Belunan kenneliin 16.6.2011. Täällä jo kovasti odotetaan pientä karvapalloa vilistelemään vilkkaasti. Mennään Samin kanssa katsomaan pentuja 19.7 ja kotiin Lyllerö haetaan sitten elokuun alkupuolella. Jännittävää nähdä miten Mandy suhtautuu :)

Muutto sujui ihan sutjakkaasti. Talossa on vielä jotain tekemätöntä hommaa, mutta niin pientä, etteivät haittaa asumista lainkaan. Meidän oletus meni näin: Koska olemme jo kaksi vuotta kulkeneet Mandyn kanssa tontilla, on tänne muutto helpompaa koirallekin, koska paikka on jo valmiiksi niin tuttu. Vaan toisin kävi. Tänne muutto on ollut vaikeampaa kuin oli esim. vuokra-asuntoon. Mandyn oletus menee kaiketi niin, että kun me lähdemme käymään jossain, me lähdemme kotiin kuten olemme kaksi vuotta täältä yhdessä lähteneet, paitsi nyt Mandy jätetään yksin tänne. Eroahdistus on siis palannut. Mandy loikkasi kerran jo ikkunan hyttysverkon läpi ulos meitä odottaessaan. Onneksi ei loukannut. Toisella kerralla oli kuolannut yhden olohuoneen ikkunan lähes lattiasta kattoon odottaessa. Nyt siis opettelemme yksin olemista kuin alussa. Mandy jää minuutiksi yksin sisään ja me ravaamme edestakaisin kuin se olisi ihan tavallista :) Eiköhän tämä tästä, kun meni pentunakin hienosti.

On täällä ollut kivaakin. Lenkille pääsee suoraan omasta pihasta ja pihalla saa olla vapaana taas pitkästä aikaa :) Mandy on myös saanut oman sängyn makuuhuoneeseen, jossa viihtyy oikein mainiosti. Huomasimme vain tuossa, että sinne ei enää mahdu sänkyä Lyylille...käyköhän siinä vielä niin, että me luovutaan omasta sängystämme, jotta karvalapset mahtuu nukkumaan sängyssä :D :D :D

Kävimme muutama viikko sitten Savossakin katsomassa Roosaa ja Samin vanhempia. Muutaman viikon sisään mennään taas uusiksi sinne, joten josko sitten tulisi kuviakin ;)

Tällaista täällä. Yritän jatkossa olla vähän aktiivisempi tämän bloginkin kanssa :)