Edelleen pitää haipakkaa töissä ja niinpä olen laskeskellut, että ensi vuodeksi täytyy jostain päästä vähentää, jos ja kun meinaa jaksaa yhdessä tehdä taloa. Sami onkin onnistunut hienosti pitämään työmäärän kurissa tänäkin vuonna, mutta minut kyllä yllätettiin syksyllä ja siinä suossa nyt rimpuillaan. Nii ja tämä liittyy Mandyyn...? No Mandy on nyt viettänyt enemmän aikaa Samin kanssa, muttei tunnu panevan pahakseen ;) Ja koko talonrakennussuunnitelmahan on itse asiassa Mandyn ansiota. Toiset ne ostaa koiran vuoksi uuden sohvan ja toiset tontin :D

Uudella tontilla käydään päivittäin ja sekä tontti että läheiset metsät ovat jo Mandyllekin hyvin tuttuja. Tontilla vartioidaan kunnon vahdin tavoin.

Tontilla on nyt tosi paljon lunta. Siellä saa kyllä tehokasta lenkkiä, kun juoksee naapuripellolla. Meitä ihmisiä lumi yltää jo vähän yli polven ja Mandy uppoaa sinne kainaloita myöten. Ja on se lumi vaan leolle mukava veden olomuoto :)

Järven jäällekin on jo vähän uskaltauduttu ja tässä on menossa viralliset järvenrannan juoksukilpailut

Jos tarraa hihasta kiinni on hyvä hillitä kanssakilpailijan menoa ;)

Ja jee, linnunruokintaprojektimme kantaa jo hedelmää, sillä tontille on ilmaantunut vakituiseksi ruokapöytävieraaksi 10 yksilön punatulkkuparvi. Kuvia on tosi vaikea saada, kun poistuvat yleensä kauemmas ihmisen lähestyessä, mutta tässä nyt kuitenkin yksi todisteeksi.

Saimme haasteen Nanan Hannalta etsiä kaunein talvikuva Mandysta. En tiedä ovatko nämä kauneimpia, mutta on ainakin mieleenpainuvimpia, koska tulivat ensimmäisenä mieleen. Kauniita kuvia on kone pullollaan, kun on niin kaunis koira, ettei siitä muita kuvia saakaan :D

Kuuraparta kyläilemässä Savossa. Tuona jouluna (2008) siellä oli lunta enemmän kuin Mandy oli missään ennen nähnyt ja sekös leoa miellytti.

Metsuri hommissa uudella tontillaan. Toimitus tosin täältä huomauttaa, ettei tontti vielä tuossa vaiheessa ollut Mandyn, mutta elkeet olivat kyllä jo kuin suurellakin metsänomistajalla.