Olimme haaveilleet omasta koirasta jo vuosia. Nyt meillä vihdoin oli oma piha, säännölliset työt ja riittävästi aikaa, jotta koiran hankinta oli mahdollista. Etsimme leonetin kautta tietoa kenneleistä ja otimme joihinkin yhteyttäkin. Belunan kennelistä vastattiin ja kaikki vaikutti hyvältä, joten jäimme jännityksellä odottamaan ultran tuloksia. Hyviä uutisia tuli lopulta ja päätimme lähteä käymään Liedossa.
Kävimme tutustumassa Mandyn mammaan Bellaan jo helmikuussa, kun Bella oli kantavana. Bella hurmasi meidät täysin ja meistä tuli heti kuonotuttujakin :) Jäimme toiveikkaina odottamaan pentujen syntymää.
19.3.2008 saimme sähköpostiviestin Belunasta, että mandy oli syntynyt ja voi hyvin. Siitä alkoi pitkä Belunan blog-riippuvuus, kun kävimme tarkkailemassa pentujen touhuja. Onneksi kasvattaja-Arja jaksoi kirjoittaa blogiin päivittäin ja saimme seurata kuinka pennut muuttuivat vähitellen "mini-hipoista" "kumikorviksi" ja kuinka kiloja kertyi.
Hiihtolomaviikon juhlahetki oli, kun pääsimme tapaamaan Mandya. Emme vielä tienneet kuka tyttö-koirista tulisi meille, eikä se meille ollut niin tärkeääkään. Pääasia oli, että saisimme oman koiran ja pidimme kaikkia Belunan tyttö-pentuja tähän tehtävään pätevinä. Meistä tuli Mandynkin kanssa kuonotuttuja jo heti ensitapaamisella :) Tältä näytti saukko-Mandy neliviikkoisena. 1575088.jpg