Mandylla ja Samilla on ihan erityinen suhde ja omat päivittäiset rutiinit. Rutiinit alkavat jo heti aamusta. Viiden aikaan Mandy käy monesti tarkistamassa tökkäämällä Samia kuonolla naamaan, että joko voitais olla hereillä. No ei yleensä voida, joten jatketaan unia. Kun aamulla sitten oikeasti siinä kahdeksan aikoina herätään tulee Mandy viivana paikalle heti ensimmäisestä ähkäisystä ja nuolee naaman perusteellisesti sekä tietysti jyrsii nenää. Siitä sitten kaksikko suuntaa ulos aamupissalle samalla, kun Hanna tekee aamiaisen ihmisille ja purkin Mandylle. Purkki on yleensä tyhjä maitopurkki tms. johon on laitettu sisälle joku herkku kuten nakki. Sami teettää ensin Mandylla muutaman tottelevaisuustempun ja sitten vilistetään vielä hetki kilpasilla purkin kanssa. Sekin on joka aamuinen rutiini. Hampaiden pesuunkin Mandy osallistuu yrittämällä lipaista mahdollisimman paljon hammastahnaa suusta tai harjasta. Jos aamiaisen jälkeen ei tuntiin ole liikuttu mihinkään, tulee mandy touhulla paikalle kyselemään, että eikös nyt kuuluis jo lähteä tontille. Useimmiten sinne kuitenkin lähdetään melko pian aamiaisen jälkeen. Lähtötohinoissa Mandy käy nojailemassa Samiin ja hidastamassa kenkien laittoa. Kenkiä laittaessa on myös hyvä vähän putsata lisää naamaa ;) Autoon mentyä on myös hyvä vielä sieltä koiraverkon sivusta vähän kurottaa kuonolla ja lipaista isäntää korvasta.

Tontilla Mandy käy säännöllisin väliajoin Samin haliparkissa. Tuloksekkaasti, kuten kuvasta näkyy. Mandy myös lukee Samin mielenliikkeitä sujuvasti. Jos isäntä on iloinen, on koirakin iloinen. Jos isäntä on vihainen (huom. ei ole koskaan vihainen koiralleen), menee Mandy korvat luimussa seinän vieriä.

Illalla kotiin palattua on taas ruokailun aika. Jos ruokaa ei tule ajoissa, saattaa Mandy kävellä pakastimen viereen, että "tuolla hei olis mun ruokaa, SAMIIIIIIII tuu antaan mulle ruokaa!!" Ja ruokaa tulee. 

Vielä ihan viimeiseksi illalla on Mandylla rutiini kerätä koko lauma nukkumaan yhdessä. Useimmiten Sami on viimeisenä vielä tietokoneella illalla ja Mandy käy hakemassa Samin nukkumaan. Mandy käy laittamassa kuonon käsivarrelle ja kertoo siten, että "nyt on ukko kuule aika mennä nukkumaan, tuletkos siitä!" Ja yleensä Sami tottelee :)

Minä (Hanna) olen tänään lähdössä Seinäjoelle kahdeksi päiväksi keikkareissulle ja tämä kaksikko jää nyt siis kahdestaan toimittamaan rutiinejaan. Hyvin ne pärjäävät :) Kuun loppupuolella Sami lähtee keikkareissulle Turkuun ja meidän pitää Mandyn kanssa selvitä ilman Samia kaksi päivää...se voikin olla paljon vaikeampaa...

Haliparkin aika

Etkös ymmärrä, HALIPARKIN AIKA!!!

Ja kaikkia naurattaa :)