Soittelin Hanna-tädin kanssa tänään lyhykäisen tauon jälkeen (täti on ollut flunssassa ja siksi ei ole hetkeen nähty) ja päätettiin mennä yhdessä metsään ja kysyä samalla muitakin. Niin käsittämätöntä kuin se onkin, kaikki pääsivät mukaan ja koiria oli oikein komeat viisi paikalla :) Mukana olivat siis (arvojärjestyksessä) Nana, Mosse, Mandy, Manu ja Omppu. Mainio lauma.
Tuossa reissulla, kun vertailin, niin havaitsin, että kyllä se Mandy on aika eläväinen kaveri. Huomattavasti kovempi meno oli meidän Mandylla verrattuna noihin muihinkin pentuihin. Eipä se haittaa :) Täytyy vain muistaa pitää meidän pikkuneiti aktiivisesti oikeassa touhussa, niin ei ehdi keksimään pahoja ;)
Tässä vuorostaan Ompun hammasnäytely. Komialta näyttää tässäkin suussa. Avustajana toimii meidän ikirauhallinen Mandy ;)
2151362.jpg

Mosse, Manu ja Mandy ovat opetelleet hienon koreografian ja liitävät tässä hienossa linjassa metsään.
2151372.jpg

Kaikki kaverit suloisessa sekamelskassa. Huomioikaa suloinen Nana, joka pitää turvavälin noihin riehujiin ja pysyttelee mukavasti Hanna-tädin suojissa piilossa :)
2151388.jpg

"No ota sit kuva, mutta minä ainakin pistän silmät kiinni, kun tuo ärsyttävä valo vilkkuu kokoajan!"
2151367.jpg

Tässä nyt kuitenkin todiste, etä meidän pikkuneiti osaa rauhoittua kotona. Me perheen naiset nukuttiin tänään sohvalla päikkärit yhdessä. Sami nappasi kännykällä kuvan ja siksi se on vähän samea.
2151389.jpg