Mikä mainio päivä tänään olikaan!! Mandy pääsi pitkästä aikaa tapaamaan ystäviään Mossea ja Nanaa :) Menimme tuonne maaseudun rauhaan, jotta leot saivat telmiä vapaan luonnonhelmassa. Ja telmimisalustaa pehmentämässä oli vielä mahtava kerros lunta :)

Mandy ja Mosse kiitivät turkit hulmuten ilmiselvästi innoissaan jälleennäkemisestä

Tässä Mandyn ja Mossen esimerkillistä kielenkäyttöä juoksun aikana ;)

Mitäh, eikö minulla muka palanut jarruvalot??!!

Tomusokerileot

Ystävänpäivän leoläjä (Mosse, Mandy ja Nana)

Leikin tiimellyksessä Mandy ehti esittelemään pöksyt ja hännän

Loppuvaiheessa vanha rouva Nana jo vähän väsähti

Sami sai vielä ystävältään Mosselta ystävänpäiväsuukon ja me lähdimmekin kotia kohti. Iso kiitos koko seurueelle mukavasta päivästä ja herkullisista lahjoista :)

Ja tässä vielä vastaan haasteeseen, jonka sain sekä Arjalta, että Hannalta. Kuten ohje kävi, valitsin neljännen kuvan neljännestä kansiosta ja kerron siitä. Minun kuuluisi myös haastaa neljä ihmistä tekemään samoin. Koska tunnen niin vähän blogia pitäviä ihmisiä, niin haastan vain yhden nimeltä ja muut kolme saavat olla ketä tahansa, jotka sattuvat lukemaan tämän :) Ja se yksi, jonka mainitsen nimeltä on Susanne ja Manu. Nii-in, nyt on aika polkaista Manunkin blogi käyntiin :)

Tässä kuva viime syksyltä. Olimme Samin vanhempien luona Savossa ja Mandy leikki heidän koiransa Roosan kanssa. Tytöt saivat juuri molemmat omat narut kummitäti-Saralta. Oli kuitenkin paljon kivempaa kantaa samaa köyttä kuin omia ;)