Sami on nyt ollut kaksi päivää Turussa keikkareissulla ja meidän on pitänyt Mandyn kanssa pärjätä kaksin. Ihan hyvin on kuitenkin mennyt. Vähän ensimmäisenä iltana ihmeteltiin, että eikö se Sami tulekaan kotiin tänään, mutta toinen ilta meni jo paremmin. Mandy pitää minua tosi tarkasti nyt silmällä, kun yksi laumasta on kadonnut. Täytyy ilmeisesti vahtia, ettei tämä toinenkin katoa.

Huomenna lähdetään Turkuun hakemaan Samia ja samalla ehkä vuoden odotetuimmalle reissulle eli Belunaan tapamaan äiti-Bellaa, Milana-siskoa ja muutakin laumaa :) Onneksi siellä on vain tyttöjä, kun Mandylla on juoksu, niin ei mene pojilta pää sekaisin. Me käytiin tänään aamupäivällä tuliaishakureissulla. Toivottavasti Belunassa on pakastintilaa vielä...

Pysähdyttiin tänään kotimatkalla hienossa metsässä, jossa oli jäkälämattoa loputtomiin. Juoksenneltiinkin vähän kilpaa ja vahdittiin kaukaa kuuluvia metsäkoneiden ääniä. 

 

Tuosta ovestako se Sami tulee? Ja mikä tuo paketti on?

Haettiin aamulla kolme tällaista isoa pahvilaatikkoa (ei näytä kuvassa isolta, kun on jonkun uteliaan takana piilossa). Yksi laatikko jäi meille ja kaksi matkustaa Belunaan. Hyvä niin, sillä meidän pakastin on nyt ihan täpösen täynnä, eikä sinne olisi yhtään enempää enää sopinutkaan.