Mandylla on koirakavereiden ja meidän oman lauman lisäksi ihmisystäviä, joista Mandy tykkää erityisen paljon. Tänään oltiin tapaamassa kahta sellaista ihmistä. Minun vanhemmat tulivat mukaan meidän retkelle ja me ihmiset vielä joimme pullakahvit keskellä kauneinta talvimaisemaa :) Mandylla oli perinteisesti meno päällä. Mandy näki jo autosta ihmisystävänsä ja pinkaisi heti oven auettua kuin stingeri afgaanin selästä :D Just siitä ei ehditty saada kuvia, mutta kyllä siinä liukkaammalla pätkällä jalat suti mutkassa.

"Mihin se Taito oikein menee? Minä meen kans!!"

"Eikäku minä tuun sittenki teiän muitten kans!!"

"Minä nostan korvat ylös, ettei vauhti kiihdy liiaksi. Ne kattokaas hidastaa, kun ei oo liian virtaviivainen asento."

Ei oo kevyttä tämä syvässä hangessa juokseminen

Ja tässä kuvassa katsellaan mitä ilmeisimmin Mandyn lentoa. Nyt se on siis tapahtunut. Vähän ennen vuoden ikää Mandy oppi oikeasti lentämään ja kävi leikkimässä lintujen kanssa puiden latvoissa...(tai sit tässä katseltiin ihan muuten vaan puiden latvoihin)

Kukas tässä nyt oikein sitten katsoo väärään suuntaan??

Mandy yritti taivaiden lisäksi porautua Kiinaan, mutta luovutti onneksi sitten kesken ja lähti meidän mukana kotiin :)

Pssst, Mandylla on ensi torstaina synttärit ja kasvattajat Belunan kennelistä muistivat jo paketilla. Mandy sai hienon oman Beluna-tassupyyhkeen. Kortissa on kuva pikku-Kingleistä Bella-äidin maitobaarilla. Lisäksi muut Kinglyt olivat saaneet kupongin koiranruokaa varten, mutta kun Mandy syö luomuruokaa niin Arja-mamma oli laittanut pikku-Mandylle omaa karkkirahaa :D Mandy saattaa saada uutta jännittävää ruokaa sillä, kun ajattelin hakea lammasta. Ai niin, älkää kuitenkaan kertoko vielä Mandylle, kun synttärit on vasta ensi viikolla ja lahjat saa avata vasta silloin. Me itse asiassa joudutaan viettämään synttärit pari päivää myöhässä, kun nimenomaan torstaina me ollaan koko päivä töissä ja Mandy menee mummolaan hoitoon.