No nyt on seikkailtu oikein olan takaa. Autoajeluilla on käyty jo muutamia kertoja. Vieraita on käynyt taas vähän enemmän ja naapurin koiraakin on nuuskuteltu verkkoaidan läpi. Täytyy vielä mennä sen naapurin kanssa joskus leikkimään ihan kunnollakin, kun oli niin kiva kaveri.
Eilen Sami ja Mandy lähtivät viemään Hannan Kälviälle musiikkileirin aloituskokoukseen. Automatkat meni hienosti ja Kälviällä käytiin remmin kanssa ulkoilemassa, mikä meni sekin tosi hienosti. Lisäksi siellä oli tosi paljon uusia ihmisiä rapsuttelemassa ja juttelemassa. Mandy käyttäytyi uskomattoman hienosti ja me Samin kanssa oltiin tosi ylpeitä!! Mandy makoili rauhallisena maassa ja otti rapsutuksia vastaan. Mukavimmat ihmiset Mandy haisteli tosi tarkasti ja suukottikin :) Illalla vielä käytiin kaupungilla ihmisvilinässä ja oli siellä ihmettelemistä. Oli niin paljon hajuja ja ääniä. Vähän se Mandya jännitti, mutta neidin hermot ovat kyllä raudanlujat ja siellä sitä rauhallisesti ihmeteltiin kaupunkielämää.
Totuttelua jatketaan ja tänään aiotaan mennä Hannan ja Samin työpaikalle kokeilemaan hissillä kulkemista. Ja illalla vois vielä käydä metsäretkellä, niin ei se kovin iltavilli kumoais kaikkia Hannan viimeisimpiä istutuksia ;)

Tässä Kokkolan nappisilmä chillailee omaan tyypilliseen tapaansa
(taitaa olla kaikille leoille tyypillinen tapa)
1605870.jpg