Mandysta ja Lyylistä on kasvanut mahti-pari :) Niin hienoa yhteistoimintaa kuin vai voi olla. Mandy sujuvasti dissaa ruokia, jotta Lyyli alias Hippo saisi lisäannoksia... me ihmiset kyllä osataan nykyään jo vahtia, ettei käy moisia vahinkoja. Nyt, kun Sami oli poissa muutaman päivän ja Mandy tietenkin masentunut asiasta, Lyyli teki kaikkensa saadakseen Mandyn iloisemmaksi ja onnistuikin hienosti :) Säännöllisesti Lyyli kävi parkkipaikalla makoilevan Mandyn hakemassa leikkimään tai tutkimaan jotain erityistä nuuhkua. Mandy sitten taas vuorostaan vahtii Lyyliä suojelevasti, ettei kukaan pääse yllättämään meidän pienokaista. Meidän vieraillessa Savossa olikin roolit vaihtuneet... Mandysta on nyt tullut pomo ja Mandy tulee aina väliin, jos Roosa meinaa komentaa Lyyliä. Harmittavasti Roosa näytti vähän jäävän kolmanneksi pyöräksi, mutta oli se varmaan Roosallekin kuitenkin mukavaa nähdä koirakavereita, toivottavasti ainakin :) 

Lyyli yrittää kovasti kasvaa hipoksi. Paino nousee liian kovaa tahtia ja olenkin tullut siihen tulokseen, että tontut ruokkivat Lyyliä meidän ollessa poissa kotoa. Tällä hetkellä Lyyli painaa 23,2 kg ja on 55,5cm korkea. Pentukoulussa on käyty kaksi kertaa ihan menestyksekkäästi ja molemmat rokotukset on jo haettu. Ja sitten vain siis kuvakavalkadia:

Tässä ensin muutaman viikon takaisia kuvia

Tikku kelpaa aina tällekin leolle

Ja kuten näkyy, tikku kelpaa aina :D

Mustalaiskivellä, tällä kivellä on joskus 1800-luvulla kuulemma mustalaiset käyneet pyykillä, nyt siinä on Lyyli ihan vaan poseeraamassa, koska Lyyli ei ole niin vastuuntuntoinen, että pesisi pyykkiä. Lyyli on HEMPUKKA.

Nukuttaa

Sohvanvaltaaja, jolta on tosin kielletty sohvanvaltaaminen. Se on Mandyn yksityisaluetta.

Ja sitten tämän viikon kuvia: Savossa riitti vauhtia

Vahtipiirteet kasvussa, taustalla Roosa

Samilla riitti herätyskelloja

Lyyli ja Sami

Mutta nämä ne erottamattomat kyllä oikeasti ovat. Suurempaa rakkautta ei maailmassa ole olemassa :)