Mandylla on ollut valeraskaus. Siihen verrattuna mitä olen kuullut sen voivan olla, ilmeisesti Mandylla hyvin lievä, mutta kuitenkin. Pehmolelut on nyt piilotettu kaappiin ja koira on piristynyt jo vähän. Oli se kyllä sydäntä raastavaa kuunneltavaa, kun tyttö yritti herättää "kuollutta pentuaan" henkiin itkemällä ja ravistelemalla apinaansa. "Pentu" on nyt siis poissa silmistä ja tilanne rauhoittunut, mutta suunnitelmissa on Mandyn leikkauttaminen. Päätimme kuitenkin, ettemme leikkauta ihan vielä, koska haavan paranemisen kannalta ei varmaankaan  ole hyvä laukata portaita tänne toiseen kerrokseen. Odotamme siis tämänkin asian kanssa uutta taloa ja sen valmistumista. 

Mandy on ollut aina tosi sosiaalinen koira ja myös hyvin leikkisä kaveri. Onneksi niitä koirakavereitakin on ilmaantunut matkan varrella. Mandyn ensimmäiset ystävät Nana ja Mosse olivat muutama viikko sitten juhlimassa yhdessä Mandyn synttäreitä. Kiitos vaan kavereille, namit on jo syöty ja hyviä oli :)

Mandyn parhaisiin kavereihin kuuluu myös Samin vanhempien koira, Roosa, joka asustaa tuolla Savossa. Siellä käytiin nyt pääsiäisenä leikkimässä.

Mandy pihisti Roosan luun ja näyttää ihan vähän syylliseltä :D

Kaarteessa ei tarvii jarruttaa, jos osaa kallistuskulmat