Nyt on taas se aika juoksun jälkeen, että meiltä löytyy aika apaattinen koira. Lenkillä voi vielä vähän innostua ja olla iloinenkin, mutta yleensä ottaen on kovin apea. Ollaan yritetty nyt lisätä liikuntaa, josko se vaikka auttaisi vaivaan. Lelut täytyy kerätä piakkoin pois, ettei tule valeraskautta.

Lisäksi Mandy on saanut rapsutettua itselleen niskan sivulle haavan. Ajeltiin karvata pois siitä, jotta rikkoutunut iho paranisi, mutta Mandy onnistui raapimaan sitä lisää. Katsotaan vielä muutama päivä ja jos se ei parane omin avuin niin etsiydytään lääkäriin.

 

Haavan kanssa käytiin tänään (sunnuntaina 12.9) päivystyksessä, kun se näytti pahenevan merkittävästi. Tulehtunuthan se oli. Haava puhdistettiin oikein perusteellisesti ja ihan pohjimmaisena jo syntyneen ruven alta löytyi vähän jotain mustaa ja pientä...ehkä esimerkiksi punkin pihdit tms. Nyt ne on kuitenkin poistettu, iho on muutenkin hyvin puhdistettu ja siihen on laitettu kortisoni/antibioottivoidetta, jonka saimme sieltä mukaammekin. Lääkäri ei halunnut määrätä lääkekuuria vaan katsomme, jos haava paranisi tuolla voiteella ja puhdistamisella hyvin. Jos ei parane, voimme soittaa vielä sen lääkekuurinkin. Hyvä oli lääkäri ja reipas oli koirakin. Nyt sitten mökötetään sohvan nurkassa.