Eilen Mandy sai uuden avun ikenien kutinaan, porkkanan. Toimii hienosti ja Mandy viihtyy pitkiäkin aikoja porkkana huulessa. Sami ei tosin imurointivastaavana ole kovin innoissaan, kun meidän kävelevä raastinrauta kuorruttaa lattiat porkkanaraasteella. Sami siisti jossain vaiheessa päivää raasteet nätisti yhdeksi kasaksi, joka oli illalla salaperäisesti hävinnyt...oli neiti tainnut käydä natustamassa nekin.
Imurointi sitten sujui hienosti. Letku-Lassen hurina aiheutti ainoastaan unetusta. Käytiin myös uudestaan pariin otteeseen kylppärissä katselemassa suihkua, mutta ihan alle ei vielä tohdittu. Eikös leojen pitäisi tykätä vedestä...Mandy ei ehkä ole vielä ihan löytänyt identiteettiään ;) Sähköhammasharjakaan ei enää pelota. Sitä uskaltaa haistella ja istua vieressä, vaikka se pöriseekin.
Hanna ja Mandy opettelivat päivällä hienon tempun, joka illalla esiteltiin Samille, joka oli päivän ollut töissä. Mandy osasi hienosti istua, kun pyydettiin. Houkuttimena oli tosin kiva palkintoraksu. Seuraavaksi aiomme opetella istumisen lisäksi paikallaan pysymistä.
Illalla otettiin pahimman villin rauhoittamiseen pari erää jalkapalloa.

Sami ja Mandy vastaan pallo
1583355.jpg

Karvaisempi raastinrautamalli
1583357.jpg

Tiesittekö, etä koiran lipaisu pehmentää uskomattomalla tavalla ihoa. Kokeile sinäkin!!
1583359.jpg