Täällä on ollut hiljaisempaa menoa nyt, kun Mosse ja Nana ovat mökkeilemässä. Kuumat päivät vietetään pääasiassa nukkuen. Ruoka ei oikein päiväsaikaan maistu, mutta illalla sitten senkin edestä. Lyhyet hetket, joita Mandy on hereillä päivisin, pyritään käyttämään yhdessäolemiseen. Leikin ja normaalin kotitouhuilun lisäksi on tietenkin jatkettu koulutusta. Nyt Mandy osaa hienosti istua, maata, odottaa, ottaa katsekontaktin, kiertää vierelle ja etsiä Samin, Hanna tai namin. Lisäksi on ruvettu näyttelyitä varten harjoittelemaan seisomista. Se onkin näköjään vaikeaa, kun on mennyt opettamaan ensin istumisen... Nyt meidän pikkuneiti pistää aina takapuolen maahan, kun näkee namin.
Tänään oltiin taas pentukoulussakin ja nyt jäätiin ensimmäistä kertaa heti sen perään näyttelykoulutukseenkin. Mandy toimi tosi hienosti siellä, vaikka oltiin ekaa kertaa ja vaikka minä (Hanna) en tiennytkään etukäteen yhtään mitä piti tehdä. Siellä oli onneksi todella mukava ja avulias kouluttaja, joka opetti sekä Mandya että minua :)
Kaikkein paras uutinen on kuitenkin se, että me päästään ensi viikolla katsomaan Arja-mammaa, Bella-äitiä ja muitakin Belunan asukkeja!!!!Mahtavaa!!! Mennään oikein koko päiväksi sinne leikkimään ja rymyämään;)

Tässä vielä kuvia, jotka piti jo viimeksi laittaa, mutten ollut saanut niitä vielä purettua kamerasta.
Mandy sai kummeiltaan lahjaksi pallon, joka muistutti palloa ehkä noin 5minuuttia, jonka jälkeen pihalta löytyi tällainen näky :D
1775907.jpg

Ja tässä kummi-täti Sara hemmottelemassa Mandya :)
1775917.jpg