Lyyli on kotiutunut meille hienosti. Tytöt tulevat toimeen mainiosti. Mandy antaa Lyylin tehdä melkein mitä vaan, mutta osaa toisaalta tarvittaessa laittaa hienosti rajojakin. Esimerkiksi kyllästyessään Lyylin riehumiseen Mandy vain tyynesti poistuu paikalta Lyylin jäädessä ihmettelemään. Jaksaa Mandy Lyylin kanssa leikkiäkin. Mandyn tosin tekisin mieli juosta Lyylin kanssa kunnolla, mutta Lyyliä toistaiseksi pelottaa ison koiran juokseminen, joten vielä ei ole pienestä juoksukaveriksi. Eipä siihen silti varmaa kauaa mene. Lyyli painaa nyt 10,5kg ja seuraava punnituspäivä taas lähestyy. Ruoka maistuu hyvin ja meinaapa olla välillä ongelmia, kun Lyyli meinaa pihistää Mandy luita...No, kohta voi Lyylinkin kans ruveta harjoittelemaan tosi ruoan syöntiä :)

Hellässä komennossa

Lyyli vauhdissa

Sami, Mandy ja Lyyli kävivät Savossa vierailulla mummolassa, kun minä jouduin epäonnekkaana sen sijaan Helsinkiin. Savossa oli mennyt Roosa-koiran kanssa ihan hyvin, vaikkei Roosa ollut pahemmin Lyylistä piitannutkaan.

Mandy ja Roosa

Savossakin riitti vauhtia

Mandy vahtii, jotta pienempi saa vain hummailla

Lyyli osaa hienosti syödä itse jo marjat pensaista :)

Kotona lenkkeillään päivittäin naapurin pelloilla

Ja metsiäkin onneksi riittää, koska ne ovat Lyylin suosikkipaikkoja, niin muuten myös Mandyn

Kotiterassilla on hyvä kölliä. Vieressä näkyy Mandyn peti, johon Lyyli oli kovin ihastunut ja eilen Lyyli saikin ihan oman samanlaisen pedin :)

Samin nuorena tekemä tarjoiluvaunu tarjoilee Leonpentuja tällä kertaa

Ja kerrossängyssä on kaverusten hyvä uinahtaa, jotta hyvää yötä taas vaan kaikille :)