Kesä on tullut ja kuuma on...ja hyttysiäkin on jo vähän. Tulee  aikasia aamuherätyksiä, kun tytöt haluavat ulos viileään nukkumaan viiden aikaan aamulla. No, voihan sitä aina nukkua päiväunet. Meilläkin on jo melkein loma, joten tosiaan on aikaa nukkua päiväuniakin. 

Lyyli on oppinut uimaan ja tykkää siitä IHAN HULLUNA. Neiti pinkoo usein yksinäänkin rantaan ja tekee pienet uintilenkit. Erinomaista liikuntaa ja kuluttaa siten sopivasti omaa tarmoaankin (jota muuten tuntuu riittävän loputtomiin :D ). Mandy sen sijaan ei vieläkään suuremmin välitä uimisesta vaan keskittyy ennemmin loikoiluun laiturilla Lyylin uidessa. Näyttää välillä kuin Mandy olisi uimavalvojana Lyylille. 

Mandy hälytti ulkona pari päivää sitten normaalista poikkeavalla haukulla. Ehti haukahtaa kaksi kertaa ennenkuin löysimme millä puolella taloa Mandy on. Ikkunasta Sami huomasi, että Mandy makaa maassa ja tuijottaa pientä kyykäärmettä. Tulipa muuten vähän kiire ulos. Se oli sen kyyn menoa, vaikka hienoja eläimiä ne ovat nekin. Onneksi Lyyli ei löytänyt sitä. Ja nyt toivotaan kovasti, että muut saman lajin edustajat pysyttelevät muilla main. Ja täytyy vielä ihmetellä Mandyn viisautta. Kuinka on mahdollista, että Mandy onnistui haukkumaan erikuuloisella äänellä, jotta mekin ymmärsimme, ettei kyseessä ole vain joku tiellä kävelevä ihminen ja kuitenkin niin, ettei Lyyli pukonnut paikalle. Viisas, viisas Mandy.

Yksi lempileikeistä on keppihippa. Ja Mandy voittaa AINA juoksussa.

Lyylin taidonnäyte saalistuksesta :D

Ja toinen lempileikeistä on paini

Lyyli uintiretkellä

Lyyli matkalla maailmalle

Entisenä kilpauimarina täytyy todeta, että Lyylillä todella on erittäin sujuva uintitekniikka

Kuivaus käy niin kätevästi (on näemmä ensin käyty kyllä vähän kuivailemassa Samin paitaan ;) )

Saattaa kyllä olla Mandynkin tekosia tuo märkä läntti Samin paidassa. Vaikka Mandy ei niin uikaan, niin kyllä Mandykin viihtyy rantavedessä kahlailemassa.

Tältä Lyyli tulee näyttämään koko kesän 

Ja tältä Mandy näyttää varmasti suurimman osan kesästä

Tai tältä :D

Terpat vielä rantavedestä ja hauskaa kesän alkua!